UW EERSTE HULP BIJ RECHT

Advocaat Van der Aart

Werkgebied: Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Beverwijk, Delft, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Leiden, Purmerend, Utrecht, Zaandam

  • Gratis adviesgesprek
  • Binnen 24 uur
  • Geheel vrijblijvend

Persoonlijke tekst

Al jarenlang sta ik cliënten bij binnen zowel het strafrecht als het civiele recht. Op die rechtsgebieden ben ik een gespecialiseerde, gedreven advocaat en ga ik altijd tot het uiterste voor mijn cliënten.

Binnen het strafrecht richt ik mij voornamelijk op commune zaken; denk aan gewelds-, vermogens- en drugsdelicten, verkeerszaken of zedenzaken. Binnen die categorieën behandel ik de meest uiteenlopende zaken en probeer ik voor cliënten altijd tot het best mogelijke resultaat te komen.

In het civiele (burgerlijke) recht richt ik mij op verschillende onderwerpen. Dat is voornamelijk het huurrecht: ik sta op grote schaal huurders bij in procedures die bijvoorbeeld door woningcorporaties of verhuurders worden aangespannen. Ik weet precies welke rechten huurders hebben en op welke wijze zij beschermd worden in de Nederlandse wet. Daarom kan ik huurders vaak voorzien van goed advies over hun positie ten opzichte van de verhuurder.

Naast huurrecht heb ik mij ook gespecialiseerd in algemeen civiel recht, waaronder het contractenrecht en consumentenrecht. Iedereen met vragen over kwesties die spelen tussen twee burgerlijke partijen (waarbij de overheid dus niet betrokken is), kan zich daarom tot mij richten.

Iedereen met een probleem of vraag binnen mijn specialisatie, mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Als ik kan helpen, doe ik dat graag. Het is mijn doel om voor mijn cliënten een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ik verleen rechtsbijstand in heel Nederland, en als het kan ook op pro deo basis.

Talenkennis: Nederlands en Engels

Neem contact met mij op voor een gratis adviesgesprek waarin ik:

  • Met u uw zaak bespreek en uw vragen hierover beantwoord;
  • Met u bespreek wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn;
  • Met u bespreek of u in aanmerking komt voor Pro Deo rechtsbijstand.

Kortom: na dit gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Neem contact op

Contact advocaat Van der Aart


Uw privacy en de veiligheid van uw gegevens zijn voor ons topprioriteit. Uw contactverzoek wordt veilig verwerkt en verzonden. Lees hier hoe wij omgaan met uw privacy en dataveiligheid. Vul de onderstaande gegevens in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Please fill in this field and the other red marked fields correctly

Dit veld is verplicht, vul het veld alstublieft in

Dit veld is verplicht, vul het veld alstublieft in

Uw e­mailadres is onjuist, vul nogmaals uw e­mailadres in

Dit veld is verplicht, vul het veld alstublieft in

Uw telefoonnummer is onjuist, vul nogmaals uw telefoonnummer in

Dit veld is verplicht, vul het veld alstublieft in

?

Toelichting

Vul hier het telefoonnummer in waarop u bereikbaar bent.

Dit veld is verplicht, vul het veld alstublieft in

Dit veld is verplicht, vul het veld alstublieft in

Dit veld is verplicht, vul het veld alstublieft in

?

Toelichting

Op basis van uw beschrijving beoordelen wij of u door een advocaat geholpen kunt worden of verwijzen wij u door naar een gespecialiseerde instantie.

Terug